Pošalji

Sve u vezi slanja
pošiljke

063 384 571

Potrčko je jedina služba
kojom možete da šaljete
po teritoriji Niša

Zašto da šaljem stvari po Nišu?

Desi se da je potrebno da nekome ostaviš nešto – punjač, patike, dokumet, štagod. Dok sedneš u auto, taksi ili autobus potrošiš brdo vremena a bogami i novca, a to je da uopšte ne spominjemo instant prekid u radu ili odmaranju.

Kako ovo funkcioniše?

Zaboravio si novčanik na poslu. Pozoveš nas i javiš kolegama da ćemo da dođemo. Mi uzimamo novčanik i donosimo ti ga na kućni prag. Hoćeš drugaru da pošaljete bluetooth zvučnik. Isti postupak. Ko plaća? Svejedno. Možemo da naplatimo na prvoj ili na poslednjoj adresi.

Da li je moja pošiljka sigurna?

Pošiljka je u sigurnim rukama. To što nam daš mi posebno osiguravamo u autu, a naši kuriri vozilo neće ostavljati bez nadzora. Ukoliko je paket lepo upakovan, mi čak ne moramo ni da znamo šta je u njemu. Veoma visoko držimo tvoju privatnost. 

Šta mogu da pošaljem?

Suštinski sve. Imamo dva ograničenja. Gabaritna i legalna. Prevozimo sve što može da stane u auto i što nije protivzakontio. Dokumenta, tehniku, sitnice, garderobu, lampe, materijal, kutije, posuđe, namirinice. 

Trenutno ne mogu da pričam.

Nikakv problem. Pustite nam Viber ili SMS poruku sa instrukcijama. Na poruku nećemo odgovoriti pozivom već porukom. Šta i kada pokupljamo, gde i kada vozimo, ko plaća. Vrlo jednostavno.