DOSTAVA POKLONA NIŠ

Kada je u pitanju dostava poklona Niš je naš domaći teren, pa u najkraćem mogućem roku po povoljnim cenama možemo dostaviti poklon koji ste osmislili, na bilo koju adresu u Nišu.

Potrčko Niš organizuje slanje poklona voljenim osobama i poslovnim partnerima umesto Vas. Kada je u pitanju dostava poklona grad Niš je naš domaći teren, pa u najkraćem mogućem roku po povoljnim cenama možemo dostaviti poklon koji ste osmislili, na bilo koju adresu u Nišu.

Jedna od usluga koju nudimo je dostava poklona na teritoriji Niša. Po Vašoj narudžbi dostavljamo poklone na Vašu ili tuđu adresu u bilo kom delu Niša da se nalazite. Potrčko Niš Vam stoji na raspolaganju za dostavu poklona po Vašem zahtevu, a na Vama je samo da nas kontaktirate.

Dovoljno je da nas kontaktirate, a mi ćemo se pobrinuti da u najkraćem mogućem roku poklone isporučimo na željenu adresu. U zavisnosti od dela grada Niša u kojoj se nalazite, brzina našeg dolaska po poklone varira između 30 i 120 minuta, odnosno od 60 do 180 minuta, koliko nam je potrebno da izvršimo isporuku cveća.

DOSTAVA POKLONA ZA VOLJENU OSOBU ILI POSLOVNE PARTNERE

Ukoliko želite da obradujete Vama dragu osobu poklonom, Potrčko Niš će Vam rado pomoći. Otvoreni smo za ispunjavanje kreativnih i neobičnih iznenađenja, a dostavu poklona vršimo u najkraćem mogućem roku, sa jednog na drugi kraj grada.

Na Vama je samo da osmislite poklon za posebnu osobu, a sve ostale delove iznenađenja, prepustite Vašem vernom potrčku. Ukoliko imate previše obaveza i nedostaje Vam vreme za kupovinu poklona, Vi ga samo izaberite, a Potrčko će ga kupiti i isporučiti umesto Vas.

Vaša porudžbina je naš prioritet i zato možete biti sigurni da ćemo ispoštovati vremenski okvir za kupovinu i dostavu poklona. Bilo da želite da obradujete nekoga za rođendan ili neku drugu specijalnu priliku, Potrčko Niš Vam stoji na raspolaganju.

Dostavu poklona vršimo po najnižim cenama, a naši dostavljači će ih brzo kupiti i isporučiti na dogovorenu adresu, zahvaljujući posebno opremljenim motoronim vozilima. Slanje poklona vršimo na teritoriji Niša, a naša kurirska služba će se postarati da Vaš poklon brzo i bezbedno stigne na dogovorenu adresu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.